Рыба пила

Максимилиан Запалин
Рыба пила.
Рыба бухала.
Рыба не знала,
Сколько бухла
В рот залила --
Не посчитала.
Видно немало,
Раз не дошла,
Не доползла
До одеяла...
Силы не стало,
И в чём была
Возле стола
Так и упала.
Рыба устала.
Рыба спала.

весна 2012