Я побачив тебе

Елена Роус
Я  побачив тебе – ти сиділа самотньо в кав’ярні ,
І дивилась на втомлене місто зруйнованих мрій ,
Я згадав і забув всі слова урочисті та гарні ,
Перехрестя двох доль , невідомих раніше надій .

:

Декілька хвилин , декілька думок , що змінять світ,
Зустріч на життя , ти моя любов , мій всесвіт ,
Дотиком до струн двух самотніх душ , торкнулась любов ,
Трапляються дива , я щастя твоє і своє знайшов  .


Щойно погляди наші на мить в сутінках  перетнулись ,
Непомітно мені посміхнувшись , допила лАтте ,
А скрізь простір і час наші долі назустріч тягнулись ,
Щоб тепер кожну мить лише щиро та міцно кохати .