В нетрях iнтернета

Марина Степанская
Тиняюсь в нетрях інтернета,
Де тролі, пройди, брехачі.
Рояться пікові валети,
Чирвові дами, прохачі,

Де всі - розумці, всі - експерти
В житті, науках, й не лише,
І кожний може носа втерти
Усім. Тут меми і кліше,

Дизлайки, вподобайки, бани,
І банди тролів, й лихварі -
Ці тягнуть політичний банер,
Ті - одягають стихарі.

Тиняюсь в нетрях інтернета,
Між задзеркаль і відбитті
Реалій світу. В цих тенетах
Щезає час у небутті.