Так мабуть Весна вигляда

Александр Захаренко 3
Зацвіли перші проліски сині,
На калині зелені бруньки,
Шовк трави ясне сонечко гріє,
І просохли у лісі стежки

Вітерець ледве віти колише,
Та на скронях волосся твоє,
Твої очі як проліски сині,
Наче сонечко личко твоє

Так мабуть і Весна виглядає,
Як у казці писали давно,
Уже квітень надворі гуляє,
Краплі з неба помили вікно

В час коли оживає природа,
Почуття наші в небо летять,
Всі закохані серце питають,
Як подружжям з єдиною стать?

Ось і зараз ідемо ми поруч,
Ти так схожа на ранню весну,
Я стидаюсь в коханні признатись,
Потім сам до зорі не засну

Був у кожного намір подібний,
Забували душевні слова,
Лиш собі зізнавались в коханні,
У полоні думок голова

Так давно та весна відбуяла,
Вже і осінь в моєму жмтті,
Сині проліски я пам"ятаю,
Та веснянії очі ось ті

Небо синє,на ньому хмаринки,
Поверніться кохання хвилинки,
Як ось ці журавлі прилетіть,
Мене в Юність на мить поверніть

  День Благої вісті,
  07.04.2021 рік