В осiннiй лiс зайшла Весна...

Зозуля Юрий Павлович
Й той самий Бог — й геть інша Сінь: й впадАє Лета у Весну; ну...
нєтто нєт, нє круто: любо братто в брутто; то смерть й "братерським" оккупантам...
Старий живОпис увесь скис: лиш лис щось нишком ніс на ліс...

                на що він й ріс...
                та й має хист?

                жиріє, лис...
                рижіє ліс??

                й скрізь ліз той ніс...
                й пацючих рис???

                в портретах лис...
                виглЯда ж біс!
 
                курам на сміх...
                не всіх ще згриз!!

                а псам сам гріх...
                виймати з риз!!!