***

Ерёмин Валерий Алексеевич
 Ходить сон біля вікон.
 Загляда в колисочку колиха дитиночку.
Довше буде спати швидше підростати
Раді мама й татко -хай росте дівчатко.
Квітне, як калина- дорога дитина.