Роберт Геррик. N-10 Кара

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-10) Кара

Господь карает по заслугам нас;
Чрезмерной кара кажется подчас
Тем, кто под розгой Божьей изнемог, -
Но знает меру милосердья Бог.


Robert Herrick
10. Affliction

God n'ere afflicts us more then our desert,
Though He may seem to over-act His part:
Sometimes He strikes us more then flesh can beare;
But yet still lesse then Grace can suffer here.