Румен Шомов. Оса О Чём Сказать Нам Хочет?..

Павел Байков
***
ОСА О ЧЁМ СКАЗАТЬ НАМ ХОЧЕТ? МОЖЕТ БЫТЬ О ТОМ,
что мир наш противоречив
желаньями людскими...
В раз её прихлопнуть!

_____________________________________________
*
ОСАТА ЗА КАКВО СВИДЕТЕЛСТВА? НАВЯРНО,
че този свят е възражение
на нашите желания...
Да се убие моментално!