Березневий снiг...

Анатолий Анненко
Березневий сніг на довкружжя ліг. -
                Помилився він, заблукав.
Відгуляли ми "Проводи зими" -
                Тут ніхто його не чекав.

Вже весна у нас - благодатний час.
                Повертаються журавлі...
Та як він прийшов - все поникло знов.
                ...Наче білий сум на землі.