Като. Филм7

Петр Пенчев
КАТО ФИЛМ

За някой Любовта е като филм:
запознаване, развръзка, бурен секс,
изневяра, пак букет цветя - простил
 и за финал - изпито виното на екс.

Изгледал киното, в душата без следа -
ни капка радост, ни букет от чувства
 и не разбира, че дълбоко пренебрегва
 на Любовта вълшебното изкуство.

28. 02. 2012 г.
516 Б. Алекс.
Петър Пенчев