Кохання

Вика Кидик
Я тобою дихаю і живу,
Не можу уявити світ уже без тебе,
Ти як нікотин притягуєш до себе,
І одночасно ти як допінг небезпечний.

Бувають сварки і різкі зміни у планах,
Та ми не слабкі, бо витримуємо навіть фатальні сюжети,
Разом йдемО пліч-о-пліч,
Не забуваючи про те, що було між нами у 2020 році.

Іноді слова заставляють нас подумати,
Буває вже так, що хочеться залишити все, і опустити руки,
Але твоя підтримка знову крила даЄ,
Я встаю, і тернистими шляхами з тобою, за руку іду.