Насыщенные музыкой мгновенья... Марьян Дукса. с бе

Иосиф Бобровицкий
Насычанае музыкай імгненне
Такому шчасцю здарыцца ў жыцці
Цераз вірлівасць гулкага натхнення
Мелодыяй высокай прарасці.

Сыходзіць яснасць з неба на шчаку.
I радасць слоў перетвараюць рукі
У залатыя ранiшнiя гукі 
Адданыя маленькаму смыку.

Насыщенные музыкой мгновенья
Такое счастье в жизни создают,
А звучные буруны вдохновенья
Мелодией высокой прорастут.

На щёку сходит ясность свысока,
И эту радость превращают руки
В те золотые утренние звуки,
Подвластные движению смычка.