Prisilietimu prisiminimai LT

Ýäâàðäàñ ßñâèëèñ
Prisilietimu prisiminimais keliauja mintys,

Prisiminimu prisilietimais sugrizta viltys,

Jos visad ramios, gyvena begant,

Atsigrezia svajonems miegant...