Keisti, Angelo liesti LT

Ýäâàðäàñ ßñâèëèñ
Keisti, Angelo liesti,
Gyvenimo kalejime,
Nei karto neteisti.

Skraido naktimis akli,
Vienisi, nuogi, pesti.

Bandyti keista keisti,
Sirdim kegliais zaisti.

Keistu nereikia liesti,
Tik siela prisiliesti,
Ziedu prasiskleisti,
Ir vietom pasikeisti.