Вдячна Богу, я за день новий

Виктория Гребенюк Роженкова
Іще трішки й серденько схолоне,
Біль осяде десь на дно душі.
І солодким стане все солоне,
І не буде недописаних віршів.

Гіркота,що так пекла-пропала,
Щезла наче перший сніг з трави.
Духом я тепер сильніша стала,
Вдячна Богу,я за день новий.
15 04 2021 р
Вікторія Г Р