На Вату!

Шишикин Александр
Садок зрубали коло хати,
Над пнями мухи лиш гудуть.
А ми ідемо воювати,
На угро-фінськую орду.

Заліз Василь на бетеера
А той не їде - здох кардан.
Бо прапор-кладовщик Валєра,
Пропив кардан, тупий їглан.

До літака біжить Микола,
За ним несеться генерал.
Бо там Петро і Галка гола,
Розбила шопою штурвал

Он танки хлопці заправляють
В Росії паливо берем.
Про Гідність ще пісень співаєм,
Про тую балачки ведем.

А козаки косяк забили,
Бо в нас в законі конопля.
В хламіну лицарів укрило,
Не задля кайфу, Слави для!

От броніки у нас бомбєзні,
З рогатки навіть не пробить.
В міністра яхта величезна,
Бо справжня «Слава» - багатить!

А влада в нас патріотична,
Відкати їм з війни ідуть.
Вони сміються гомерично,
І бізнес з ворогом ведуть.

Нам штати з НАТО допоможуть,
Тоді ж грузинам помогли.
Вони за нас вилазять з кожі,
З матні буває, як коли.


Вірші про політику і не тільки)
https://t.me/politikstih