Пасхальное Ассорти-3 - 10шт. , укр

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Пасхальное Ассорти"

ПАСХАЛЬНОЕ  АССОРТИ – 3 \ 10шт., укр.

«ВЕЛИКОДНЄ  АСОРТІ» – 3 \ 10шт., укр.

1*
Духовні вірші та билини
Співають дзвоники сьогодні...
І Великоднє привітання
«Христос Воскресе!» всім несуть...

А люди – моляться до сонця...
Свічки запалюють у церкві...
«Воістину Воскрес!» – віщають...
І славлять Бога та Весну!!!

2*
На Великдень Сонце «грає» –
То сховається у хмарах,
То покаже лик свій ясний
І заблищить в небесах...

Хай воно весь рік нам сяє,
Ллє весняні добрі чари!!!
Ми ж помолимося Сонцю,
Вознесем його в піснях!!!

3*
Звертаючись з молитвою до Неба
І з піснею весняною до Сонця,
Великдень зустрічаємо ми разом...
«Христос Воскресе!» – радісно кричим...

Бажаємо всім Щастя та Любові...
Найкращі надягаємо суконця...
І робимо для рідних добрі справи...
І в Небесах, як Янголи, парим!!!

4*
У Свято Великоднє ми бажаєм
До Бога бути ближче... Стати краще...
Очистити думки всі, душу, тіло...
І знов відчути істинну Любов...

Ми віримо, що Бог завжди є в серці...
Що треба поважати хворих, старших...
І що Любов – завжди за смерть сильніше...
Що знову дух почує щастя зов!!!

5*
Сонце Великоднє – ніби лик Господній...
Ми у нього просим милості Небес...
Щастя та Любові... Доброго здоров’я...
Здійснення мрій світлих... Чарівних чудес...

6*
Сонце Великоднє – личенько Господнє...
Ми пред ним знімаємо головний убір...
Кланяємось низько... І даруєм квітку...
Тихо вимовляємо: «Принеси нам мир!!!»

Як перед іконою, молимося Сонцю ми...
І пісні співаємо про його красу...
Промені вплітаємо в те, про що ми дбаємо...
І святкуєм весело молоду Весну...

7*
Великдень – це відродження життя!!!
Любові! Віри! Світлої Надії!!!
Пришестя розіп'ятого Христа!!!
Тріумф всього, чому душа радіє!!!

Щорічне це повернення Весни!!!
Пробудження Природи! Мальовниче!!!
Хвалебні, життєрадісні пісні!!!
І благовісту дзвони! Феєричні!!!

8*
Як Сонце перевершує зірки всі,
Свята всі перевершує Великдень!!!
Весь Світ він примиряє! Неодмінно!!!
І благодать вливає у серця!!!

Терпіти всі страждання він навчає...
І співчуття та чуйність проявляти...
Дружити... Щиро ближнього любити...
І поважати Господа-Творця...

9*
День Христова Воскресіння –
Гідний янгольських пісень!!!
Променистого яскріння
Духа після всіх прощень!!!

Величальних гімнів Сонцю
І красунечці-Весні!!!
І шедеврів віршотворців
Про обряди чарівні!!!

10*
День Великий – довше ночі...
Сонце – Цар Ясного Неба...
А Душа – Любові повна!!!
І очікує чудес!!!

На столі – Яєчка, Паска,
Перша квітка яблунева...
Рушничок... Святковий кролик...
Чуєш дзвін «Христос Воскрес!»?!.