Не загуби мене у цьому свiтi

Виктория Гребенюк Роженкова
Не загуби мене у цьому світі,
Я маю бути завжди при тобі.
Хай зігріває нас чарівне літо,
Ми перешкоди подолаємо любі.

Пліч о пліч, так і має бути,
І ніжним поцілунком до щоки.
Які б важкі не були в нас маршрути,
З тобою я на відстані руки.

Не загуби мене у цьому світі,
Бо стану я душею геть пуста.
Натхненний день і сонце світить,
І лиш тобі - мої вуста...
17 04 2021 р
Вікторія Г Р