Убила ти...

Анатолий Анненко
Убила ти любов мою. -
     Страшний вчинила злочин-гріх.
Не знаю, чОму ще стою -
       не впав, як стовб, від слів твоїх.

Та не держу на тебе зла -
                адже любив тебе, любив.
І не збагну - як ти могла...
                Бо я такого б не зробив.

...Не допоможе каяття,
                коли залишишся одна...
Святе убити почуття -
                то перед Господом вина.
Убила ти любов мою...