***

Петр Пенчев
ПЕСЕНТА ЛЮБОВНА

Песента любовна се разбира
 от този, който знае И цената.
Този, който във морето е умирал
 знае колко важни са кърмата и платната.

Любовта не можеш да измериш -
за нея само фактите говорят.
Щастието можеш да намериш,
когато със взаимност тя ти отговори.

19. 09. 2012 г.
718 Б. Алекс.
Петър Пенчев