Життя

Леонард Нагорнюк
Життя залишеться в віршах
Все ляже на сторінках білих,
Як стежки по полям в квітках
Лишилися на нивах стиглих.

Життя залишеться у нас,
У пам’яті, мій друже милий-
Як в перший і останній клас
До школи ми ходили...

Життя залишеться в церквах,
З дитинства, до яких ходили,
І в наших світлих каганцях
Хай вистачить завжди оливи.

Життя загадаємо не раз,
В хвилину спогадів моління,
За цвіт, за плід в житті у нас-
Небес було благословіння.

04/12/20