Я чаю тоби наливаю

Елена Покровка 2
Дивись, яке небо прозоре!
Дивись, вже каштани "прозрІли".
А я подивилась  на тебе,
Мов зірочки в серці "зомлІли".

Верба зеленіє, вітає,
А в мене букетик конвалій,
Зима потихеньку минАє,
без всяких каприз та батАлій...

Радію, що поряд зі мною,
Пташина сім'я, мов для рАю...
А ранком у тихому дОмі,
Я чаю тобі наливаю
2021