I m treating myself...

Светлана Абоймова
I’m treating myself to the best gifts of universe: loyalty, care and calm warmth of my home in your arms.

Исцеляю и балую себя лучшими дарами вселенной: верностью, заботой и спокойным теплом моего дома в твоих объятьях.

16 апреля 2021 г.