Mirtis LT

Ýäâàðäàñ ßñâèëèñ
Mirtis, dalgiu sejant, vaiksto zvake,
Dalim zolei degantys, dusta ruke.

Sauletas, skyletas,
Lietus ziema aklas,
Dangaus meiles zemej,
Seiliu varveklis.

Saves praradimas - vertes atradimas,
Aukstesnei pakopoj - tuscios lentynos.
Kartais pazadina, kartais atbaido,
Silkinis stiklinis svyturio aidas.