Так дуже хочеться тепла...

Нина Продан
Так дуже хочеться тепла,
Проміння сонця щоб зігріло,
Щоб благодать з небес зійшла,
Добро щоб душу освітило.

Так дуже хочеться тепла,
Світанків чистих, кришталевих,
Щоб мама в сни мої прийшла,
Торкнулась мрій моїх рожевих.

Так дуже хочеться тепла,
Коханих поруч, вірних друзів,
Щоб доля доброю була
І щоб не жити у напрузі.

Так дуже хочеться тепла...

21.04.2021 р.