Борись

Вика Кидик
Життя дає нам поразки і уроки,
Важкі падіння, і моментальні взлети,
Міняються думки, і може навіть плани,
Але безглуздо піддаватися і опускати руки.

Повір, я щодня все хочу залишити,
Покинути усе, щоб більше не терпіти,
Але згадую якою в минулому була,
Завжди на позитиві і тепло людям дарувала я.

Бувало різне: істерики, крики і травми,
Я плакала крізь сміх, але це було так нестерпно,
Піддатися зараз, я просто так не можу,
Можливо це той шанс, про який я просила у Бога.

Я обіцяю собі, що зараз не здамся,
Зі словами 'борись і не піддавайся',
Важливо те, ким хочу в житті я стати,
Чого я добилася, і чого потрібно ще буде мені протистояти.