Так бувае! Й досить часто!

Людмила Татур
Час
усю  спустошив душу.
Вітер
зніс усі думки...
Цілий пласт
епохи зрушив,
Знівечив усі замкИ.
Крижаним настилом
вкривши,
Заморозив все навкруг.
Замінив
ОТИХ на ІНШИХ,
Не жалкуючи заслуг.
Так буває!
Й досить часто!
Роззирнешся навкруги  -
А літа,
як те намисто,
Що засипали
сніги...