Нас отак життя навчае

Людмила Татур
Як не можеш
дати раду,
То
не злись на тих,
хто поряд.
Краще
вислухай пораду,
Що тобі батьки говорять.
Шишки
лобом набиває
Кожен
на своїх граблЯх.
Нас отак життя навчає -
ГрАблями
встеляє шлях!
Жаль,
не вміємо ми
вчитись
На чужих уже помилках...
==============================
Так би легко
було б жити -
Підстелить
пухку
підстилку!