Вербна недiля

Марина Степанская
Кульбаба мала
Світла осердя
Межи хмарови`щ
°•°•°•°•°•

Вище горища
Горішнього огром - храм
Яси, синяви
°•°•°•°•°•

Ява уява
В кульбабчиному серці
Сонце цяткою
°•°•°•°•°•

Розцяткований день
Заціловані верби віттям
Вітa` неділю