Пасхальное Ассорти-6 - 10шт. , укр. -рус

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Пасхальное Ассорти"

ПАСХАЛЬНОЕ  АССОРТИ – 6 \ 10шт., укр.-рус.

«ВЕЛИКОДНЄ  АСОРТІ» – 6 \ 10шт., укр.-рос.

1*
Нарисую на яичках
Златоглавый Божий Храм...
Веточки пушистой вербы...
И полёт птиц к Небесам...

Нарисую Лик Господний
В злате солнечных лучей...
На столе кулич пасхальный...
И святой огонь свечей...

И пусть писанки цветные
Радость в этот день несут!!!
Славят бога! Жизнь! И Пасху!!!
Славят Новую Весну!!!

2*
Светлая Пасха
Божью несёт Благодать...
Слово Христово...

Мир наполняет
Звоном пасхальных сонат...
Божьей Любовью...

3*
Гиацинты, пролески, нарциссы...
И пушистые веточки вербы...
Эти новой Весны первоцветы –
Символ Пасхи! Великой! Святой!!!

В них огромная сила сокрыта –
Жизни  Гимн и Победе над смертью!!!
Пробужденье весенней Природы
И Любови Вселенской-Земной!!!

4*
Ко Христову Воскресенью
Шьём мы новые наряды...
Прибираемся прилежно...
Добрые дела вершим...

Мысли, Душу очищаем...
Пасху и Кулич готовим...
И расписываем яйца...
Всем Любовь дарить спешим!!!

5*
В День Христова Воскресенья
Все мы зажигаем свечи...
И приветствуем друг друга
С целованием святым...

Радуемся! И ликуем!!!
Скорбь пытаемся облегчить...
Утешение находим...
И – несём Любовь родным!!!

6*
Мы с восторгом принимаем
Светлый День Великой Пасхи!!!
Утишаем скорби Сердца...
Совесть чистим от «грехов»...

Всем дарить Добро стремимся...
Славим свет Весенней Сказки...
Обретаем вновь Надежду,
Веру в Бога и Любовь!!!

7*
День радісний Христова Воскресіння –
Це перехід від смерті до життя!!!
Це звільнення від тягарів гріховних...
І вихід в Світ Добра и Співчуття...

Весняне це відродження Надії!!!
Та Віри в сили Сонця-Божества!!!
І в чистоту Духовної Любові!!!
І в справжні Великодні чудеса!!!

8*
Багатий Великодній стіл – це символ
Небесної, святої Благодаті!!!
Господньої вечері!!! Святкування
Тріумфу ясна Сонця та Весни!!!

Обрядових пасок це випікання...
Яєчок великодніх фарбування...
Веснянки, танці, ігри та розваги –
Во славу Бога, Сонця і Весни!!!

9*
Фарбування яєць... Ігри... Танці...
Вшанування всіх предків померлих...
І аграрно-магічні обряди...
І молитви на славу Христа...

Це – Великдень!!! Святий... Світлий... Чистий...
Життєрадісний... Добрий... Веселий...
Насолодження Віри бенкетом!!!
І тріумф Сил Любові й Добра!!!

10*
Ніхто нехай не скаржиться на бідність...
Не плаче над гріхами хай невтішно...
І смерті не боїться... Бо Господь наш
Сьогодні Благодать дарує всім!!!

Давайте розважатись, веселітись!!!
Радіти щиро цвіту яблунь, вішень!!!
Вбирати всю Любов, що посилає
Великий День нам сяйвом золотим!!!