Пасхальное Ассорти-7 - 10шт. , укр

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Пасхальное Ассорти"

ПАСХАЛЬНОЕ  АССОРТИ – 7 \ 10шт., укр.

«ВЕЛИКОДНЄ  АСОРТІ» – 7 \ 10шт., укр.

1*
Нарцисів золото святе в День Великодній
Блищить яскраво, ніби Сонця ясне Світло...
І кожну мить Весни наповнює Любов’ю...
Дарує Світу мрій божественних букет!!!

«Христос Воскресе!» – ніжним дзвоном рос співучих
Дзвенять по-янгольські шафранно-білі квіти...
Вручають кожному Святої Віри промінь...
І презентують почуттям Весни Бенкет!!!

2*
Лілій корони
Дивом рожевим блищать
У Світлу Пасху...

Тихо і скромно
Росами Щастя дзвенять...
Творять нам Казку...

Настрій весняний
Мрій променистим теплом
Серцю дарують...

Світлом Надії,
Віри Священним Вогнем
Душу чарують...

3*
Конвалій білих Великоднє чисте сяйво
Теплом Весни таємно в душі проникає...
Їх оживляє Віри полум’ям священним...
«Христос Воскресе!!!» – величаво сповіщає!!!

Дарує Промені Добра чуттям сердечним...
І сіє Зерна Красоти! І пестить Ніжність!!!
«Любіть! І вірте! Сподівайтесь! Світлом Мудрим
Яскритесь!!!» – чутно в дзвоні квітів білосніжних...

4*
Травневий день цвітінням пишним зустрічає
І ніжним трепетом рос Великодній Дзвін...
Коронам квітів Світло Сонячне вручає...
І в них запалює Надій Святі Вогні...

Лісовим проліскам, ромашечкам садовим
Дарує Промені Добра! Пісні! Вірші!!!
«Христос Воскресе!» сповіщає... Божим Словом
Благословляє на Любов Вогонь Душі!!!

5*
Першоцвітів пісні Великодні
У світанковій тиші звучать...
Дзвоном тихим Зірок Піднебесся
Творять блиск променистих зайчат...

Щастя, Радість в них... Світло Надії...
Милість Божа Весняних Небес...
Прославляють вони мелодійно
Свято Свят – Час Пасхальних Чудес!!!

6*
На світанку золотому
Лагідно і неквапливо
День запалює весняний
Пасхи сяючі вогні...

І дзвенять «Христос Воскресе!»
Дзвінко, радісно, щасливо
Квіточок крихкі бутони –
Ніжні первістки Весни!!!

7*
З гарним настроєм пасхальним
Променистий ранок сходить...
І рум’янцем Піднебесся
Куполи золотить всі...

І природа – тріумфує!!!
Дзвоном янгольських мелодій
День Великий зустрічає –
Свято Юної Весни!!!

8*
Маків вогненних божественне знамення
Прочитати прагне ранок променистий...
Ну, а квіти – не приховують натхнення!!!
Гарний настрій творять! Сяйво райських мрій!!!

І співають нам вони: «Христос Воскресе!»
А в росі  на маках промені танцюють!!!
Покриваючи Світ златом Піднебесся,
Помагають в тому Пассі чарівній...

9*
Розквітає день весняний...
Посміхається привітно...
Поспішає почуття всі
Знов піднести до Небес!!!

Розливається по Світу
Великоднє ясне Світло...
Дух окрилений співає
З радістю: «Христос Воскрес!»

10*
Вранці Радістю яскриться
Синява Небес Пасхальних...
І в окрилені сердечка
Ллє Священну Благодать...

І дзвенить «Христос Воскресе!»
Сріблом променів астральних...
Світлом Віри та Надії
Душу зміцнює стократ!!!