The Easter is coming by Lyudmila Angelutsa

Людмила Ангелуца
***
The Easter is coming,
My heart isn't clean,
I'm praying about me,
My sins I have seen...

The days become longer
And sun shines in morning.
I know I'll get stronger...
God, my life is storming!

You know all my sorrows,
My pain in this hole life,
You see all my horror
From enemy's bad strife.

But I have a great hope-
Lord rises from death!
I'll lost all my tear dropes,
I'll get a new breath!

***
Наступает Пасха
И сердце не чисто
Я молюсь не напрасно,
Я грехи вижу близко.

Стали дни длиннее,
Солнце ярче утром.
Стану снова сильнее...
Но штормит меня будто...

Боже, знаешь печали,
Боль моей всей жизни.
Как враги мне внушали
Ужас злой атеизма...

Я в великой надежде-
Бог восстанет от смерти!
Я в без слез одежде,
Я вздохну, поверьте...