Супакой ты мяне супакой

Наталия Колесникова 2
Супакой ты мяне.
1.
Ззяюць зорачкi мне у начы
Плынна льецца мелодыi цiш,
Летуценка твоя на заужды,
Чараунiца i у ночы i у днi.

Ты пяшчотай и ласкай  у начы,
Ты да сэрца мяне прытулi,
Мой ты любы, каханы заужды,
Нашы лёсы цяпер як сады,

Прыпеу:
Супакой ты мяне, супакой,
Прыгарнi, подтрымай ля душы,
Хочу я, каб ты ведаў заужды,
Ты со мною i у ночы i у днi.

Мiлы, любы, каханы ты мой,
Я з табой, я з табой, я з табой,
Так цяплютка у душы любы мой,
Зберажы что мы маем з табой.

2.
Да цябе цiхiм ранкам прыйду,
Усёй душою сваёй абдыму,
Пацалую цябе як заужды,
Каб каханне для нас сберагчы.

Абдымi ты мяне абдымi,
Ды кахай i мiлуй як заужды,
I да сэрца мяне прыгарнi,
Своей кропелькай, любай слязы.

Прыпеу.тот же.
Автор Н. Колесникова и Н. Жабюк.