Г! ркого присмак

Василий Швыдкий
,, - Порадьте щось мені від присмаку гіркого. "
     Звернувсь старик до лікаря. Був певен - не дарма. 
,, - Солодкого в житті своїм не ждіть уже нічого.
     Лише гірке зосталося.
     І ліків тут нема. "