Pushkin - joy in every line

Елизавета Судьина
Pushkin - joy in every line,
Joy - it is his very style.
Critics have a narrow-mind -
Didn't read or lost the sight,

Unreceptive are themselves
To the beauty of poems
Pushkin - is correctness, health,
Always in the Russian heights!

***
Пушкин - радость в каждой строчке,
Радость - самый его стиль.
Критикан же недалекий -
Не читал или забыл,

Или сам невосприимчив
Стал к словесной красоте,
Пушкин - правильность, здоровье,
Вечен в русской высоте!