Що знаю я

Людмила Дзвонок
             Церкві Господній 

Що знаю я про воскресіння Бога,
Про хресні муки тіла і душі,
Куди вела Ісуса та дорога,
Що Він відчув, до хресту ідучи?..

Я б не змогла пройти оті всі муки,
І люди б всі - і Він це ясно знав,
А люди, люди цвяхи били в руки
І в ноги ті Його...  Що відчував!..

Любов та Божа до Свого творіння
Пішла на Хрест для нашого життя!
Він прокладав дорогу до спасіння -
Є шлях до Нього через каяття,

А потім віру і відкрите серце!
Він Сам із нього камінь забира!
Ще багатьом із Богом не живеться,
Бо гордість є. Її дороги зла!

Ми доньки і сини Живого Бога,
Всі знаємо для чого ми всі тут,
Щоб не було - зі Спасом перемога,
То й молимо, щоб люди вийшли з пут,

Щоб зір відкрився до Святого Слова,
Щоб всі почули Божії Слова:
- Прийдіть до Мене*, Я завжди готовий
Всіх вас прийняти, дати вам права!

"Христос воскрес!" сьогодні чути зранку,
То ж хай воскресне Він в серцях людей,
Хай голос чують на своєму ганку,
Господь стоїть і відповідь їх жде!

А ми помолимося, церкво, порадієм,
Що наш Господь у серці нашім є,
Він серед нас, Він віра і надія,
Все те, що людям так не достає!
                27.04.2021.
*"Прийдіть до Мене, усі струджені та
обтяжені, і Я вас заспокою!" -
             Біблія, Матфія 11:28.