Танок кохання

Виктория Покора
Танок кохання
(Автор пісні Вікторія Покора)
1.Намалюй в собі моє кохання.
Запали зірки моїх думок.
І нехай ,як вперше, не востаннє,
Огортає хвилями танок.

Приспів-
А ми кружляємо з тобою,
Немов ті чайки в небі.
І промінь сонця над водою,
Кохання ніби кремінь.
І я і ти одне єднання,
Бо у житті перлина –це кохання.

2.Я закреслю всі свої образи.
Поруч із тобою крила є.
Я зберу  роки немов ті пазли .
І нехай кохання в грудях б’є