люди, як з близькими, Не можуть бути близькими

Елена Полищук Ладник
Є люди,які з близькими ,
Не можуть бути близькими,
З далекими - не можуть бути
Далекими .
На вигляд успішні -
з характерами слизькими,
Мабуть при народженні -
Були вони биті лелеками .
Батькам їх підкинули -
Не вміють вони бути рідними...
Співчуття - це для них
невідомий в житті елемент,
А з чужими вони наче склеєні ,
наче споріднені .
Спілкування з такими,
 як їсти зіпсований мед.