Тонка збiрочка вiршiв

Марина Степанская
Квітня тайнопис
Дрібнесеньким почерком -
Морелевий цвіт.

•••••
Квітують вишні -
Літерами білими
В нотатник весни.

°°°°°
Сни яблуневі...
Віхолою па'хілля
Вихлюпується
Рядками хайку, танка.
Тонка збірочка віршів.