Моя Украiна

Борис Зофман
Ой,  ти  доля,  доля  моя  ненька,
Що  зробила  ти  зi  мной.
Я  була  колись  така  молоденька,
А  тим  часом  падай,  або  стой.
Я  була  колись  така  молоденька,
А  тим  часом  падай,  або  стой.

Навiщо  менi  злати  черевики.
Навiщо  менi  мешканцiв  хвала.
Боже,  дай  менi  кохання  чоловiка.
Прошу,  дай  здоровьячко  зполна.
Боже,  дай  менi  кохання  чоловiка.
Боже,  дай  менi  здоровьячко   зполна.

Ой,  моя  ти  рiдна  Украiно,
Що  зробили  вороги  з  тобой.
Ти  була  богата  хлiбом  з  млина.
Зараз  ты  з  протянутой  рукой.
Ти  була  богата  хлiбом  з  млина.
Зараз  ти  з  протянутой  рукой.

Птах  спiваэ  у  зеленом  гаю.
Моэ  серце  теж  спiваэ  з  ним.
Я  кохання  до  Вкраiни  маю.
А  вона  льэ  сльози  за  той  Крим.
Я  кохання  до  Вкраiни  маю,
А  вона  льэ  сльози  за  той  Крим.
             Борзоф  29 Апрель 2021.(Борис Зофман)