З Першотравнем!!!

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«З  ПЕРШОТРАВНЕМ!!!»

...Настрій гарний, весняно-мрійливий
Перший День Травня створює вдало!!!
Палким поглядом променів сонця...
Вітру шепотом... Співом птахів...

Передзвонами рос кришталевих...
Блискотінням златої вуалі
На траві молодій і на квітах...
Ароматом духмяних садів...

...Ось вона – сила справжнього щастя!!!
Мирне небо... Блакитне! Безхмарне!!!
Ясне сонце... Живе! Благодатне!!!
Що несуть Мир в душі навесні!!!

Променистість квітучого Травня...
Феєрична! Весела! Яскрава!!!
Що на Працю нас всіх надихає –
Для країни! На благо сім'ї!!!