ПерШе мАя укр

Валерий Квачев
ПЕрШе МаЯ

Я думав немає вже Первого мая.
Та Первоє мая до мене прийшло.
І я урочисто дістав  із сарая
бухло, що заникав коханій на зло.
Хтось їхав на дачу, щоб там
переспати, а потім сказати,
що сильно пахав.
А хтось вже одмітив і
лаявся матом.
Мабуть - пролєтарій.
А я і не знав...
Забори конєшно у всіх зависокі.
Не дай Бог, залізеш, то буде капєц.
І десь за забором гремить карооке
про те, що страна широкА,
І піс"єць!
З останім - то згода!
Воно - солідарність...
Стелися, барвінку!
Тюльпан, розквітай!
Бо що там лишилось,
коли - без спочинку ...
Прогавиш усе ти: і травень,
і май...
А завтра - вже Паска і крашанок - море!
І Стрєтінський храм, де була Люксембург.
Казали колись, що її парабеллум
Знайшов наш  сусід.
Ну, а далі: ...бу-бух ! (((
Не те, щоб зовсім він тут був
Іскалєчен.
Та може і май тут зовсім
непричом...
І хай, як хто схоче, шукає там
женщін.
А я б оцей май не міняв ні на що.
Сухарка в траві і у травні, як в морі!
Покосять і будеш жужжати,
мов жук.
І так в тій траві,тут, багато історій.
Не дай бог про все те
дізнається внук...
... ... ...
Ковбаска на шпажках
І трішки гірчиці.
І те, що так душі теплом звеселя.
Червонії щічки і глАзок іскриці...
І хай тим не спиться, що в стінках Кремля!

ВК ХерСон 1травня 2021