Обiймаючи свiжiстю Всесвiт...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Услышь Дыхание Весны"

Всесвітньому Дню Сонця присвячується...

«ОБІЙМАЮЧИ  СВІЖІСТЮ ВСЕСВІТ...»

...Ясне cонце усмішки дарує...
Роздає всім весняночки руді...
Обвиває серпанком іскристим
Запашисті бруньочки беріз...

Недолюблених всіх зігріває
Життєдайним теплом та любов’ю...
Всесвіт свіжістю мрій обіймає
І яскрінням світанкових сліз...

...«Лю» небесне в мережі наземні
Ловить променем ніжним надії...
В одкровення душі потаємні
Світло сяюче  ллє... Чарівне!!!

І запалює вогники ранку
В краплях райдужних рос кришталевих...
А дзвінку тишу та спокій райський
Небесам діамантовим шле...

...Вальсом мрій над землею кружляє
Час весни... Благодатний... Приємний...
Сяйвом радості, щастям, любов'ю
Прикрашає світанкові сни...

Ах, травневе божественне сонце,
Ми тобі щиро кажем «спасибі»!!!
Дар твій бути для нас «чудотворцем»
Ми обожнюємо навесні!!!