Пiвень

Марина Любовь
Чоловік він просить у жінки,
Серця та ще й руку він просить,
Але йому-то необхідно
Все повністю тіло жіноче.

А мені Бог дав чоловіка
Що йому не до поцілунків,
Рука моя саме потрібна,
Як на курці на ній він танцює.

А моє серденько, серденько
Цілком тільки йому належить,
Півень йде по саду, ось, де він,
Сад душі моєї безмежний.