Щастя мить

Марина Степанская
Щастя мить заримована в кучері хмар,
В ефемерні лелітки в куточках очей,
В одурманливий па'хощ весняний і чар,
В чорторийну глибокість липневих ночей.

На пелюстках півоній і дримбах вітрів,
На оргa'нах дощів і мовчанні для двох
Гра аматорські твори й відомих майстрів
Щастя, плинне й тремке. Бог. Пролог. Епілог.