Роберт Геррик. N-30 Божьи дары не скоро даруются

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-30) Божьи дары не скоро даруются

С дарами Бог, внимая всем моленьям,
Порою медлит, чтобы мы с раденьем
Молились; но восполнит Всеблагой
То промедленье щедрою рукой.


Robert Herrick
30. God's gifts not soon granted

God hears us when we pray, but yet defers
His gifts, to exercise petitioners;
And though a while He makes requesters stay,
With princely hand He'll recompense delay.