Сторiс

Пётр Троян
Пір'ячко кружляє в танці -
Все це схоже на балет.
(Янгол втратив в реверанці,
Роздивляючись паркет)
Розповів, що ти у Відні,
До кав'ярні, наче в храм...
Ну той що?! І ми не бідні -
Є ще рису кілограм!
Що два дні дівочі очі
Натирали фьорди данські...
А у нас салют щоночі
І година коменданська.
Не поїхав, бо не хочу!
Як то кажуть - все мине.
У Варшаві серед ночі,
Знаю, згадуєш мене...