***

Марина Степанская
Розвихрює вітрисько вербам коси
Юрбою хмари вперегі'н біжать.
Смугастий котик зморщив мокрий носик -
Пелюстки лоскітно на вусиках дрижать.

В калюжі в боязких дрібненьких брижах
Вітрильники пливуть - вишнева цвіть.
В листочках, невимовно юних, свіжих
Життя трива, буя, бринить щомить.