Весна

Наталия Шкляревская
Ненька, моя рiдна, мила моя мати,
Як же не радiти, як же не кохати?!
Пташка й та спiває, в'є своє гніздечко,
Та моє дивує, дiвчини сердечко.
Розцвiла калина пiд моїм віконцем –
Це весна дивує барвами пiд сонцем!


05.1983г.