щастя

Виталия Бабущак
Я шукала щастя на морі,
В горах, в лісі, в гарячій каві.
Я шукала щастя в соборі,
Я шукала щастя у славі.
 
Я забила штампами синіми
Всі сторінки потертого паспорта.
Я шукала щастя осінніми
Днями в Чехії, Польщі і Австрії.
 
Я шукала його ночами
На бульварах і темних площах,
Я шукала щастя човнами
І молила його на прощах.
 
Я шукала його до знемоги.
Я вже було здалася судьбі,
Та пройшовши усі дороги,
Я відкрила щастя в собі.